Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Surpriza care-i așteaptă luni pe angajații Primăriei Chișinău

© Sputnik / Miroslav RotariSilvia Radu
Silvia Radu - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul general interimar al Chişinăului, Silvia Radu, convoacă pentru ziua de luni şedinţa operativă a serviciilor municipale

CHIȘINĂU, 26 nov – Sputnik. Primarul general interimar al Chişinăului, Silvia Radu, convoacă, pentru ziua de luni, 27  noiembrie, ora 8.30, şedinţa operativă a serviciilor municipale. Ședința va avea loc în Sala Rotundă a Primăriei.

Silvia Radu - Sputnik Moldova
Societate
Silvia Radu le-a înaintat un ultimatum tuturor angajaților Primăriei Chișinău

Pe ordinea de zi a şedinţei sunt audierile cu privire la Planul privind fluidizarea traficului rutier în Chișinău. Documentul va fi prezentat de Oleg Poiată, şef al Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie. 

Petru Gontea, şeful Direcţiei generale locativ-comunale şi amenajare va raporta concluziile cu privire la soluţiile pentru salubrizarea oraşului.

Pe agenda ședinței mai figurează chestiunile ce vizează prezentarea propunerilor pentru evacuarea gunoiului din localitatea Sângera și a soluţiilor pentru asigurarea cu transport public a localităţilor Truşeni, Bubuieci şi Ialoveni.

Tot în cadrul ședinței de luni, 27 noiembrie, va fi discutat Planul de investiţii pentru anul 2018 în municipiul Chișinău. 


Fluxul de știri
0