Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ministrul Stela Grigoraș apare într-o fotografie de milioane

© Sputnik / Miroslav Rotari / Ministru al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale Stela Grigoraș
Ministru al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale Stela Grigoraș - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Fotografia în culorile alb-negru în care ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Stela Grigoraș, apare așa cum nu a văzut-o multă lume

CHIȘINĂU, 26 nov – Sputnik. Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Stela Grigoraș,  apare într-o fotografie de la sfârșitul anilor 80 ai secolului trecut.

Fotografia este făcută în anii de studenție a ministrului Grigoraș, care a făcut  facultatea la Universitatea de Medicină și Farmacie din Moldova în anii 1985-1991. 

Poza este în alb-negru și este făcută în una din aulele universității. Stela Grigoraș stă într-o bancă alături de o colegă de a sa, îmbrăcată în halat alb și cu bonetă pe cap. 

De atunci și până în prezent, Stela Grigoraș aproape că nu s-a schimbat. Zâmbetul nu i-a dispărut de pe față, iar privirea a rămas aceiași: blândă și fixă.

© Photo : Facebook / Stela Grigoraș / Stela Grigoraș în tinerețe
Stela Grigoraș în tinerețe - Sputnik Moldova
Stela Grigoraș în tinerețe

Totuși, Stela Grigoraș a optat de-a lungul anilor pentru o altă coafură. Dacă în anii de studenție prefera să poarte breton, acum ministrul sănătății dă prioritate tunsorii bob-carre. 

În ianuarie 2016, Stela Grigoraș a fost numită ministru al Muncii, Protecției Sociale și Familiei în Guvernul condus de Pavel Filip. În vara acestui an, odată cu reformarea Cabinetului de Miniștri și optimizarea mai multor ministere, Stela Grigoraș a devenit ministru al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. 

Fluxul de știri
0