Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ultima oră: 15 persoane evacuate la Cahul, riscau să ardă de vii – FOTO

© Facebook / DSEПожар в Кишиневе
Пожар в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
Pompierii au evacuat din scara blocului 15 persoane, inclusiv 5 copii, care riscau să primească intoxicări cu monoxid de carbon

CHIȘINĂU, 26 nov – Sputnik. În după-amiaza zilei de duminică, 26 noiembrie,  pompierii au fost solicitați să intervină la lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament într-un bloc de locuit cu 9 etaje, din Cahul. 

Salvatorii au ajuns la fața locului, pe str. Ștefan cel Mare nr.21, din orașul Cahul, unde au stabilit că la etajul 3 un apartament este cuprins de flăcări. 

Pompierii au evacuat din scara blocului 15 persoane, inclusiv 5 copii, care riscau să primească intoxicări cu monoxid de carbon.

”În urma arderii nimeni nu a avut de suferit. Pentru lichidarea incendiului au fost antrenate două echipaje de intervenție”, au declarat cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. 

Focul a fost stins în mai bine de două ore, fără ca să obțină răspîndire. În urma arderii au fost afectate lucruri vechi din interiorul unui apartament. 

Toate circumstanțele și cauza producerii arderii urmează a fi stabilite de specialiști.


Fluxul de știri
0