Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Autocarul de pe ruta Chişinău-Leuşeni s-a aprins din mers

© Facebook / DSEПожар в Кишиневе
Пожар в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
Autocarul care se deplasa pe ruta Chișinău-Leușeni s-a aprins din mers. Ofițerul de presă al DSE a precizat pentru Sputnik cine a avut de suferit și în cât timp a fost stins focul

CHIȘINĂU, 25 nov – Sputnik. Un autocar cu două nivele s-a aprins în timp ce se deplasa pe traseul Chișinău-Leușeni, în preajma localității Bursuc. Ofițerul de presă al Departamentului pentru Situații Excepționale, Diana Țuțu, a declarat pentru agenția Sputnik-Moldova că apelul a fost înregistrat la serviciul de gardă în jurul orei 17.00 a zilei de vineri.

”La fața locului s-au deplasat trei echipaje ale pompierilor care au reușit să stingă incendiul. În urma stingerii focului s-a constatat că autovehiculul a ars în întregime”, a declarat purtătorul de cuvânt al DSE.

Din fericire, în autocar nu se afla niciun pasager, cu excepția conducătorului auto, care a reușit să se evacueze la timp. 

Deocamdată, nu sunt clare cauzele izbucnirii incendiului. Specialiștii urmează să stabilească toate circumstanțele care au dus la producerea acestui incident. 


Fluxul de știri
0