Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Brad Pitt pe meleagurile pitorești ale Moldovei?

Abonare
A fost lansat un nou spot de promovare a turismului în Moldova care, în doar câteva ore, a devenit foarte viral pe Internet datorită eroului principal.

Vorba e că mulți utilizatori au crezut (probabil, aceasta a și fost ideea autorilor) că actorul care interpretează rolul principal nu este altcineva decât renumitul Brad Pitt.

Clipul a fost filmat în toamna anului trecut, în satul Furceni din raionul Orhei. Regizorul videoclipului este Viorel Mardare, iar Eugen Boico este autorul ideii.

Proiectul are hashtagul #BeOurGuest (#FiiOaspeteleNostru).

Scrierea scenariului a durat o lună. Pentru filmări s-au cheltuit 10 mii de euro.

Titrele au dezvăluit marele mister: actorul din rolul principal nu este Brad Pitt, ci Ronald Haisman. Acesta activează în domeniul tehnologiilor informaționale și a reușit deja să se implice în proiectele din Moldova.

„Haisman este prietenul Moldovei. El s-a filmat în spotul nostru pe gratis, noi i-am achitat doar costul biletului pentru avion", a spus Sergiu Prodan, producătorul proiectului.

Fluxul de știri
0