Trupe mobilizate lângă Tbilisi, împușcături și explozii,

© Sputnik / РИА Новости / Accesați arhiva multimediaTbilisi
Tbilisi - Sputnik Moldova
Abonare
În apropierea capitalei Georgiei au intervenit trupele militare cu destinație specială, pe parcursul întregii nopți s-au auzit împușcături și explozii, iar un militar a fost rănit mortal în timpul operațiunii

CHIȘINĂU, 22 nov — Sputnik. În apropierea capitalei georgiene, Tbilisi, au fost mobilizate trupe militare și tehnică specială în cadrul unei operațiuni antiteroriste ce durează deja de 16 ore, anunță postul local de televiziune Rustavi 2.

Potrivit sursei citate, la fața locului au fost aduse blindate „Cobra”. Deocamdată, serviciul georgian de securitate nu a oferit niciun comentariu oficial.

În noaptea de marți spre miercuri, serviciul georgian de securitate a anunțat că în preajma orașului Tbilisi se desfășoară o operațiune antiteroristă. Anterior un grup de suspecți au deschis focul asupra trupelor cu destinație specială. Un angajat al organelor de forță a fost rănit. Potrivit unor surse, un militar și-a pierdut viața în timpul operațiunii.

Oamenii care locuiesc în blocurile din zona operațiunii speciale au fost evacuați.

Spre dimineață au fost mobilizate noi trupe speciale.

Presa anunță că operațiunea specială se desfășoară cu scopul reținerii a doi presupuși cetățeni străini care sunt suspectați de terorism.

Fluxul de știri
0