Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

O instituție din Rusia s-a învrednicit de „5 stele” în topul QS Stars

© Sputnik / В. Чистяков / Trecere la banca de fotografiiМГИМО. Архивное фото
МГИМО. Архивное фото - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
În total în lume, doar 62 de instituții de învățământ superior dețin „5 stele”, printre acestea sunt Harvard, Oxford, Yale, Princeton și Stanford, Universitățile din Pennsylvania și Cornell

CHIȘINĂU, 21 nov — Sputnik. Institutul de Stat pentru Relații Internaționale din Moscova s-a învrednicit de „5 stele" în topul internațional QS Stars, comunică RIA Novosti, cu referire la serviciul de presă al instituției citate.

„Conform auditului efectuat de către agenția internațională pentru rating QS Quacquarelli Symonds în anul 2017, Institutul de Stat pentru Relații Internaționale din Moscova s-a clasat pe primul loc nu doar în Rusia, ci și în regiunile Europei Centrale și de Est, în Asia Centrală și BRICS", afirmă autorii comunicatului de presă.

Auditul efectuat de compania QS evaluează instituțiile de învățământ superior ținând cont de patru grupe-cheie de indicatori, în care intră 12 subgrupe, iar acestea, la rândul lor, constau din 50 de indicatori. În fiecare subgrupă instituției i se atribuie de la 1 până la 5 stele, din care la final se deduce punctajul general.

Potrivit experților QS, cel mai puternic indicator al instituției moscovite este relația sa cu angajatorii și plasarea în câmpul muncii a absolvenților. La acest indicator instituția a acumulat punctajul maxim.

Fluxul de știri
0