Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragedie la o mină de lângă Chișinău. Trei muncitori au fost îngropați de vii

Abonare
Soțiile celor trei bărbați au solicitat ajutorul oamenilor legii în jurul orei 20.00, când au văzut că aceștia nu se mai întorc acasă de la muncă

CHIȘINĂU, 20 nov – Sputnik.  Trei persoane au decedat într-un accident de muncă la cariera de piatră din Pașcani, Criuleni. Incidentul s-a întâmplat astăzi, deocamdată nu este clar la ce oră. 

Soțiile celor trei bărbați au solicitat ajutorul oamenilor legii în jurul orei 20.00, când au văzut că aceștia nu se mai întorc acasă de la muncă. 

Imediat, în teren a intervenit prima echipă de salvatori, care a descoperit sub ruine corpurile neînsuflețite ale doi bărbați, iar al treilea a fost transportat la spital. Acesta a decedat la scurt timp în instituția medicală. 

© Facebook / Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI20.11.17 Trei persoane au murit intr-o cariera de piatra
20.11.17 Trei persoane au murit intr-o cariera de piatra - Sputnik Moldova
20.11.17 Trei persoane au murit intr-o cariera de piatra

Potrivit informațiilor operative, peste cei trei muncitori s-a prăbuțit un mal de piatră din acea carieră. Trei echipe de intervenție, cu un număr de aprope 20 salvatori și pompieri au lucrat în teren pentru cercetarea locului accidentului, asigurându-se că nu mai există persoane în plus, care au avut de suferit, dar și pentru a face posibil accesul organelor de drept, întru cercetarea circumstanțelor, care au dus la producerea acestui incident. 

Alte circumstanțe urmează să fie stabilite.


Fluxul de știri
0