Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ucigaș extrem de periculos, încătușat în Capitală – VIDEO

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaПодозреваемый в суде
Подозреваемый в суде - Sputnik Moldova
Abonare
A fost ridicat și încătușat chiar de la masă. Nu avea nici măcar o părere de rău: în timp ce polițiștii îi îmbrăcau cătușele, el continua să molfăie liniștit.

CHIŞINĂU, 20 nov — Sputnik. Ofițerii de investigații din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chişinău, în colaborare cu poliţiştii sectorului Ciocana, au localizat şi reţinut un bărbat în vârstă de 41 ani, fiind condamnat de către instanţa de judecată pentru omorul unei femei.

Crima odioasă a avut loc la începutul lunii iunie 2012, pe malul râului Nistru, în apropierea orașului Vadul lui Vodă. Ucigașul a fi consumat împreună cu victima băuturi alcoolice. Ulterior, în urma unui conflict produs între cei doi, individul i-a aplicat femeii câteva lovituri puternice cu pumnii în regiunea capului, după care a aruncat-o în râu.

Prin urmare, bărbatul a fost condamnat de către instanţa de judecată la închisoare pe un termen de 13 ani. El a fost localizat şi încătuşat de către poliţişti abia acum, fiind predat instituțiilor penitenciare, pentru ispășirea pedepsei.

Anterior individul a fost judecat în Federeaţia Rusă pentru diverse infracţiuni, inclusiv de două ori pentru omor.

Fluxul de știri
0