Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Întâmplare sau premeditare? Un bărbat a fost împuşcat în cap la vânătoare

© Sputnik / Anatolii Sergeev-Vasileev / Accesați arhiva multimediaОхотничье ружье "ТОЗ-25"
Охотничье ружье ТОЗ-25 - Sputnik Moldova
Abonare
Este acesta un simplu incident la vânătoare - unele surse afirmă că ar fi vorba de altceva

CHIŞINĂU, 18 nov — Sputnik. Cazul a avut loc la marginea pădurii Ţiganca, în noaptea de 12 noiembrie curent. Victima s-a ales cu mai multe răni, inclusiv la cap, însă a supravieţuit.

Victima se afla într-un automobil, la volanul căruia era un alt bărbat, când în direcţia lor au fost trase mai multe rafale, informează CrimeMoldova.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Accidente
Un bărbat a fost împușcat mortal într-o pădure din Cimișlia – VIDEO

Potrivit ofiţerului de presă al Inspectoratului de poliţie Orhei, Diana Maxim, s-a tras dintr-o armă cu alice, Din fericire, rănile nu prezintă pericol pentru viaţă.

Diana Maxim a mai precizat pentru CrimeMoldova că poliţia din Orhei a intentat un dosar penal pentru huliganism agravant, iar răufăcătorii nu au fost identificaţi deocamdată.

Pe de altă parte, surse din Orhei au comunicat pentru CrimeMoldova că ar fi vorba de o reglare de conturi dintre două echipe de vânători. „Vânătoarea este interzisă pe timp de noapte şi este calificată ca braconaj", a subliniat sursa.

Fluxul de știri
0