Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Primele sancțiuni disciplinare aplicate de Silvia Radu la Primăria Chișinău

© Photo : Primăria municipiului ChișinăuPrimarul general interimar, Silvia Radu, a inspectat Grădinița nr. 157
Primarul general interimar, Silvia Radu, a inspectat Grădinița nr. 157 - Sputnik Moldova
Abonare
Doi șefi din cadrul Primăriei municipiului Chișinău au fost sancționați disciplinar cu mustrare pentru ignorarea atribuțiilor de serviciu

CHIȘINĂU, 17 nov – Sputnik. Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a semnat primele ordine care prevăd sancționarea a doi angajați ai Primăriei Capitalei. Este vorba de directorul interimar al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a municipiului Chișinău, Alexandru Fleaș și șefa Direcției Educație, Tineret și Sport a sectorului Buiucani, Veronica Solomițchi. 

Silvia Radu - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Silvia Radu a făcut un anunț bombă. Urmează disponibilizări masive la Pirmărie

Cei doi au fost sancționați disciplinar cu mustrare pentru nerespectarea regulilor sanitar-igienice în procesul de alimentație la grădinița nr.157.

Silvia Radu a mers într-o inspecție la această instituție preșcolară în baza unei sesizări venită din partea părinților care s-au plâns că în mâncarea cu care sunt hrăniți copiii sunt insecte și viermi. Primarul interimar împreună cu viceprimarul Ruslan Codreanu au vizitat blocul alimentar și au discutat cu angajații de la grădiniță.

În cadrul inspecției au fost documentate grave nereguli în procesul de alimentație. Produsele care erau destinate copiilor nu erau conforme cu normele sanitare.

Silvia Radu a dispus convocarea Comisiei de Disciplină a Municipiului Chișinău, unde a propus sancționarea Veronicăi Solomițchi și a lui Alexandru Fleaș.

În urma dezbaterilor, Comisia a admis sancțiunea celor doi angajați cu mustrare.

Fluxul de știri
0