Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prezicător: tristețe, cununie și depresie pentru Chirtoacă, după referendum

© Sputnik / Мирослав РотарьДорин Киртоакэ
Дорин Киртоакэ - Sputnik Moldova
Abonare
Clarvăzătorul Moisei Lepădatu a făcut unele preziceri privind soarta de mai departe a primarului suspendat al Chișinăului.

CHIȘINĂU, 17 nov — Sputnik. Indiferent de faptul dacă locuitorii Chișinăului vor ieși sau nu la referendumul din 19 noiembrie, Dorin Chirtoacă va pierde funcția de primar al Capitalei, a declarat pentru Sputnik clarvăzătorul Moisei Lepădatu. Potrivit acestuia, soarta de mai departe a edilului demis nu va evolua în mod univoc. Îl așteaptă un mare rol în politică, însă nu în cea moldovenească.

„Îl văd peste hotare, alături de un bărbat de talie medie, trecut de 60 de ani. Aceasta este țara vecină, România, în care el se va afla mai mulți ani. Loc pentru el în Moldova nu va fi. El va pierde și funcția de primar, și partidul", a spus Lepădatu.

Potrivit acestuia, în străinătate cariera politică a lui Dorin Chirtoacă va merge în ascensiune. Însă este puțin probabil că-și va aranja viața în plan personal.

Clarvăzătorul a prezis că edilul va mai trece prin câteva căsătorii.

„Va mai avea două cununii, dar nici una nu va fi reușită. Va suferi din cauza relațiilor de familie. Nu va fi fericit în viață, dat fiind faptul că locul în care s-a născut a fost vrăjit. Iar această vrajă trebuie ridicată", a adăugat clarvăzătorul.

Lepădatu consideră că insuccesele edilului sunt legate anume de vraja care a fost aruncată peste locul său de naștere. Apropo, clarvăzătorul promite că una dintre istoriile în care figurează numele primarului suspendat va avea un final pozitiv. Chirtoacă nu va sta după gratii în cazul parcărilor cu plată, ci se va alege doar cu o amendă sau cu o condamnare condiționată.

Fluxul de știri
0