Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Atmosferă incendiară: Balul Bobocilor, de Ziua Internațională a Studentului

CC0 / / Club
Club - Sputnik Moldova
Abonare
În această seară, când este marcată Ziua internațională a Studentului, va avea loc marea finală a concursului interuniversitat Balul Bobocilor - 2017 - detalii

CHIȘINĂU, 17 nov — Sputnik. De Ziua Internațională a Studenților, în Capitală va avea loc marea finală a concursului interuniversitar ”Balul Bobocilor”. Potrivit Consiliul Național al Organizațiilor Studențești din Moldova(CNOSM), în această seară vor concura 12 perechi.

De Ziua Studentului te așteptăm la Marea finală, Balul Bobocilor Interuniversitar 2017! 12 Universități un singur titlu! Fie că ești student la: UPSC, USCh, IRIM, UTM, USARB, ULIM, ASEM, UASM, USEFS, USM, USMF sau UCCM, vino și susține echipa universității tale!”, informează cei de la CNOSM.

Ziua Internațională a Studenților este marcată, în fiecare an, pe 17 noiembrie. Această zi a fost declarată oficial Ziua Internațională a Studenților în anul 1941 de către Consiliul Internațional al Studenților pentru a comemora evenimentele din 1939, când la Praga a avut loc revoluția de catifea și Partidul Comunist din Cehoslovacia a pierdut monopolul puterii.

Fluxul de știri
0