Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum sunt respectate drepturile minorităților naționale în Moldova

© Sputnik / Владимир Корнев / Accesați arhiva multimediaЖенщины в русских национальных костюмах
Женщины в русских национальных костюмах - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Joi, 16 noiembrie, ora 17.00, la centrul de presă multimedia Sputnik Moldova va avea loc conferința de presă cu tema „Cum sunt respectate drepturile minorităților naționale în Moldova”.

Pe 16 noiembrie este marcată „Ziua Internațională a Toleranței". În urmă cu 5 ani, în Moldova a intrat în vigoare Legea privind Prevenirea și Combaterea Discriminării, aceasta fiind ultima condiție a Bruxelles-ului pentru ca Republica Moldova să semneze Acordul de Asociere cu UE. Ce s-a schimbat în acest răstimp? Sunt oare lezate drepturile minorităților naționale în Republica Moldova? Despre situația reală la capitolul respectarea drepturilor minorităților naționale în țara noastră vor vorbi experții:

— Ecaterina POSTOLATI, expert la Centrul de educație nonformală „Diversitate";

— Mihail SIDOROV, conducătorul Centrului informațional-analitic pentru protecția drepturilor de pe lângă Consiliul coordonator al comunităților ruse;

—  Ian FELDMAN, președintele Consiliului pentru prevenirea și lichidarea discriminării și asigurarea egalității.

Acreditare:
E-mail: presscentre@sputnik.md

Теl.: 079900003.

Conferința de presă se va desfășura la centrul de presă multimedia Sputnik Moldova pe adresa: bd. Ștefan cel Mare, 202, et.4.

Fluxul de știri
0