Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un avion de pasageri s-a prăbușit în Rusia. Un singur supraviețuitor (FOTO)

© Sputnik / Avrora / Accesați arhiva multimediaL-410 (File)
L-410 (File) - Sputnik Moldova
Abonare
Un avion Let L-410 s-a prăbușit în timp ce ateriza în regiunea Habarovsk din Rusia, lângă așezarea Nelkan

CHIȘINĂU, 15 nov — Sputnik. Aeronava de pasageri de mici dimensiuni L-410 a făcut marți o aterizare dificilă, ce a condus la distrugerea fuselajului său pe aeroportul rus Nelkan. Avionul a decolat din Habarovsk, a declarat o sursă din serviciile regionale de urgență pentru Sputnik. La bord se aflau doi piloți și cinci pasageri, inclusiv un copil.

Avion care sa prăbușit în Coasta de Fildeș - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Detalii în cazul avionului din Moldova prăbușit în Africa. Cauzele accidentului

Sursa a anunțat că șase persoane au murit, iar copilul, potrivit datelor preliminare, a supraviețuit accidentului. Fetița a fost scoasă din avion și transferată în spital în stare critică.

Comisia de investigație rusă va analiza trei versiuni care ar fi putut provoca incidentul legat de căderea avionului companiei aeriene locale, Habarovsk Airlines: condițiile meteorologice nefavorabile, posibile erori ale echipajului sau defecțiuni tehnice.

Cu toate acestea, Centrul Hidrometeorologic din Orientul Îndepărtat a raportat că condițiile meteorologice din așezarea Nelkan au fost bune și că nu era ceață.

Fluxul de știri
0