Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peskov a anunțat când Putin va susține conferința de presă anuală

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaПресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков
Пресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit purtătorului de cuvânt al președintelui Rusiei, deocamdată nu a fost stabilită data conferinței de presă pe care șeful statului rus o susține anual în fața națiunii, însă un lucru este cert: aceasta va avea loc în luna decembrie.

CHIȘINĂU, 13 nov — Sputnik. Conferință de presă anuală susținută de Vladimir Putun este așteptată nu doar în Rusia, ci și în lumea întreagă.

De regulă, printre temele de ordin pur intern, liderul rus abordează în această conferință și probleme ce țin de politica internațională.

U.S. President Donald Trump and Russia's President Vladimir Putin shake hands during the G20 Summit in Hamburg, Germany in this still image taken from video, July 7, 2017 - Sputnik Moldova
Putin și Trump și-au strâns azi mâinile la APEC (VIDEO)

La momentul de față, nu a fost anunțată data exactă a conferinței de presă anuale susținută de președintele Federației Ruse, însă ea va avea loc în luna decembrie, mai aproape de sfârșitul anului, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin.

Anterior, în mass-media ruse a apărut informația precum că această conferință de presă anuală a președintelui ar putea avea loc în data de 14 decembrie.

„Pot să confirm că, potrivit tradiției, conferința de presă anuală va avea loc mai aproape de sfârșitul anului. În decembrie", a spus Peskov.

Totodată, acesta a precizat că deocamdată nu este stabilită data conferinței.

Fluxul de știri
0