Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incredibil: Dianna Rotaru, cu pantalonii rupți, dar cu mașini de milioane – FOTO

© Facebook / Dianna Rotaru Dianna Rotaru pe catamaran
Dianna Rotaru pe catamaran - Sputnik Moldova
Abonare
Interpreta Dianna Rotaru a postat pe pagina ei de facebook câteva fotografii care o surprind într-o ipostază inedită.

CHIȘINĂU, 13 nov — Sputnik. Dianna Rotaru a pozat cu mașini de lux, împreună cu un alt artist — Igor Sârbu, iar fotografiile le-a postat pe pagina sa de facebook.

La prima vedere, unii ar spune că aceste imagini reflectă o mare contradicție. Pe de o parte, Dianna Rotaru umblă cu pantalonii rupți, iar, pe de altă parte, se fotografiază cu mașini de milioane.

Adevărul însă este altul și nu există nicio contradicție. Dianna Rotaru este cu blugii rupți pentru că așa este moda și ea plătește tribut noului trend în materie de vestimentație. Dar nu și celui mai nou, pentru că asta ar însemna să poate niște blugi rupți în totalitatea sau măcar în fund. Ceea ce nu e cazul, măcar și din considerentul că temperaturile aerului nu mai sunt generoase cum erau acum vreo 2-3 săptămâni.

Și nici bolizii nu sunt ai ei, ci ai unui salon auto din Chișinău (nu-i dăm numele pentru că ar însemna să-i facem publicitate pe gratis). Dianna Rotaru, pur și simplu, a participat la un test drive.

Din fotografiile pe care le-a postat pe facebook și din legenda scrisă la aceste imagini înțelegem că i-a plăcut să se plimbe cu mașini care costă milioane, chiar multe milioane (de lei, desigur). Ea afirmă că a avut parte de "super adrenalină".

Fluxul de știri
0