Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Incredibil: Umor cu iz ”nuclear”. Schimb tăios de replici între Trump și Kim

© AP Photo / Ahn Young-joonA man watches a television screen showing U.S. President Donald Trump, left, and North Korean leader Kim Jong Un during a news program at the Seoul Train Station in Seoul, South Korea. (File)
A man watches a television screen showing U.S. President Donald Trump, left, and North Korean leader Kim Jong Un during a news program at the Seoul Train Station in Seoul, South Korea. (File) - Sputnik Moldova
Abonare
Unii sunt de părere că Trump şi Kim se ceartă ca doi copii, ca dovadă fiind jignirile pe care și le aduc unul altuia

CHIȘINĂU, 12 nov — Sputnik. Președintele american Donajd J. Trump este nedumerit de ce liderul nord-coreean, Kim Jong-un, l-a insultat numindu-l ”bătrân”.

"De ce i-ar fi trebuit lui Kim Jong-un să mă insulte prin faptul că mă numește "bătrân", iată eu nu l-aș numi NICIODATĂ "scund și gras"? Ei bine, eu încerc atât de mult să fiu prietenul lui — și poate că într-o bună zi acest lucru se va întâmpla!", a scris Trump pe contul său de Twitter.

Această reacţie vine după ce sâmbătă Phenian-ul a criticat dur turneul său asiatic, dar şi declaraţiile pe care le-a făcut cu privire la Coreea de Nord şi l-a acuzat că practic a cerşit războiul nuclear.

"Declarațiile nesăbuite făcute de un nebun bătrân ca Trump nu ne vor speria şi nu ne vor opri. Din contra, toate acestea ne determină să fim şi mai convinşi că opţiunea noastră de a dezvolta economia simultan cu sporirea puterii noastre nucleare este cu atât mai justificată şi ne determină să intensificăm efortul de a ne întregi forţa nucleară", a anunțat Ministerul de Externe al Coreei de Nord.

Fluxul de știri
0