Ultima oră: O rachetă a coaliției conduse de SUA a spulberat o ambulanță

© Sputnik / Mikhail Voskresenskiy / Accesați arhiva multimediaAttacking ISIS positions near Deir ez-Zor
Attacking ISIS positions near Deir ez-Zor - Sputnik Moldova
Abonare
Avioanele militare ale coaliției condusă de SUA au atacat o localitate din provincia Deir ez-Zor din Siria, iar o rachetă a lovit o ambulanță, omorându-i pe toți cei care se aflau în ea

CHIȘINĂU, 12 nov — Sputnik. Potrivit agenției SANA, avioanele coaliției în frunte cu SUA au atacat o localitate, fiind omorâți cel puțin zece civili.

Una dintre rachete a spulberat o ambulanță. Nimeni dintre cei care se aflau în ea nu au supraviețuit.

Lansare de rachete de către flota rusă asupra obiectivelor grupărilor teroriste care luptă în Siria - Sputnik Moldova
Rusia
Rusia a lansat noi rachete împotriva teroriștilor din Siria. Declarații oficiale

Acum o săptămână reprezentanța Siriei pe lângă ONU a sesizat Secretarul general al orga nivației printr-o scrisoare, prin care a acuzat coaliția de protejarea luptătorilor „Statului Islamic" când aceștia din urmă se retrăgeau din Raka și din Deir ez-Zor în timpul operațiunii de eliberare a celor două localități.

SUA și coaliția pe care o conduce acționează în Siria fără acordul autorităților constituționale și legitime de la Damasc și fără acordul Consiliului de Securitate al ONU. La sfârșitul lunii octombrie coaliția a recunoscut că în rezultatul atacurilor forțelor sale au murit 786 de civili în Siria și Irak din momentul începutului operațiunilor acesteia în august 2014.

Fluxul de știri
0