Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Impact violent pe o trecere de pietoni în Chișinău - VIDEO

© Sputnik / Rodion PROCATrecere pietoni
Trecere pietoni - Sputnik Moldova
Abonare
Impact violent pe o trecere de pietoni în Chișinău, o tânără se află între viață și moarte.

CHIȘINĂU, 10 nov – Sputnik. O tânără de 24 de ani din Chișinău a fost internată în stare gravă la spital după ce a fost lovită pe o trecere de pietoni de un taximetru. Accidentul a avut loc în seara zilei de joi pe bulevardul Dm. Cantemir din Capitală.

Tânăra traversa strada regulamentar, când la un moment dat a fost lovită violent de un taximetru la volanul căruia se afla un bărbat de 43 de ani. Femeia este internată în secția de reanimare.

Taximetristul le-a declarat oamenilor legii că nu a observat femeia care traversa strada pe trecerea de pietoni, din cauza ploii. 

Șoferul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal. Dacă va fi recunoscut vinovat, el riscă pedeapsă cu închisoare de la 3 ani până la 7 ani cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport de până la 4 ani.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, în municipiul Chişinău s-au produs 68 de accidente rutiere soldate cu nouă persoane traumatizate, iar trei conducători auto au părăsit locul accidentului. Aceştia urmează a fi identificaţi şi sancţionaţi cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 2 ani până la 3 ani. 

Fluxul de știri
0