Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Autocarul Chișinău-Paris, oprit la hotarul moldo-român

© AFP 2024 / DANIEL MIHAILESCUVama Sculeni
Vama Sculeni - Sputnik Moldova
Abonare
Totul s-a întâmplat din cauza unui pasager care a început să se agite atunci când grănicerii moldoveni s-au apropiat de el

CHIȘINĂU, 10 nov – Sputnik. Autocarul de pe rută Chișinău-Paris a fost oprit la punctul vamal Sculeni. Totul s-a întâmplat din cauza unui pasager care avea asupra sa un carnet de conducere fals. 

таможня Скулень - Sputnik Moldova
Societate
Dificultăți la traversarea hotarului moldo-român prin punctul vamal Sculeni

Polițiștii de frontieră moldoveni au depistat în cadrul verificărilor asupra unui cetățean din Republica Moldova, care se îndrepta spre capitala Franței, un permis de conducere românesc cu semne de falsificare.

Pasagerul a devenit agitat când de el s-au apropiat grănicerii moldoveni. Inspectorii controlului de frontieră au decis să extindă verificările. În cele din urmă, asupra cetățeanului, locuitor al satului Pelivan, raionul Orhei, în vârstă de 47 de ani, a fost depistat un permis de conducere eliberat de autoritățile românești, cu semne vădite de falsificare. Bărbatul a declarat că în timpul așteptării cursei, de el s-a apropiat o persoană necunoscută și l-a rugat, contra unei sume de 50 de euro, să transmită un permis de conducere unei persoane care-l va aștepta la Paris.

Documentul a fost ridicat și transmis spre expertiză. Polițiștii de frontieră cercetează cazul în vederea elucidării tuturor circumstanțelor și implicarea altor persoane. Cetățeanului documentat i-a fost autorizată trecerea frontierei de stat.

Fluxul de știri
0