Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Nu le venea să creadă ochilor: Ursul alerga chiar prin mijlocul satului - VIDEO

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Accesați arhiva multimediaМедведь
Медведь - Sputnik Moldova
Abonare
După ce am relatat ieri despre turma de mistreți ieșită la promenadă pe o stradă din Capitală, o nouă înregistrare video provoacă dispute aprinse pe internet - de data aceasta este vorba de un urs care alergă prin sat

CHIȘINĂU, 8 nov — Sputnik. Un urs s-a luat "la întrecere" cu autoturismul într-un sat din România.

Înregistrarea a fost făcută cu camera video de bord a mașinii și surprinde ursul alergând minute în șir în fața automobilului, pe șoseaua care străbate satul.

Persoanele aflate în autoturism au alertat autoritățile, existând pericolul ca sălbăticiunea să atace vreun localnic ieșit în stradă sau să pătrundă în vreo curte.

Mistreț sălbatic - Sputnik Moldova
Societate
Incredibil: Turmă de mistreți, filmată astăzi pe o stradă din Capitală

"Uitați ce pericol", a scris autorul postării de pe facebook, însă cei care au comentat filmulețul nu par să fie de acord cu această afirmației.

Totuși, cei mai mulți au spus că oamenii sunt vinovați de această situație, pentru că au fost tăiate masiv pădurile, fiind distruse habitatele naturale ale acestor animale.

Dacă nu mai au păduri este și normal să îi vezi prin sat", a comentat cineva.

Un altul a scris că urșii îi caută pe cei care au tăiat pădurile, doar că aceștia acum nu sunt în țară, ci prin Tenerife.

Pericol sunt demnitarii care acaparează pădurile pentru uzul personal, nu urșii, a mai comentat cineva.

"Nu ei dau peste noi, ci noi am dat peste ei", a concluzionat un alt internaut.

Iar aceste comentarii ar putea fi valabile și pentru mistreții care au ajuns să se plimbe pe străzile din municipiul Chișinău

Fluxul de știri
0