Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Peste 170 de percheziţii se desfăşoară în aceste clipe în toată ţara - VIDEO

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaDosar penal, verdict, cătușe, gratii
Dosar penal, verdict, cătușe, gratii - Sputnik Moldova
Abonare
Operaţiune fără precedent în istoria Republicii Moldova: mai multe grupări criminale destructurate

CHIȘINĂU, 8 nov – Sputnik. Operaţiunea este realizată de procurorii teritoriali, de comun cu Direcţia Antidrog, Direcţia de Poliţie a municipiului Chişinău, în conlucrare cu inspectoratele de poliţie teritoriale.

”Până la această oră au fost deja efectuate peste 70 de percheziţii în mai multe raioane ale ţării, în rezultatul cărora au fost reţinute 19 persoane şi ridicate peste 20 kg de droguri”, anunță Procuratura Generală.  

În cadrul operaţiunilor au fost depistate peste 4 kg de droguri sintetice, 7 kg de marijuană, 5 kg de plante de mac, 2 kg de etnobotanice, 650 de pastile Ecstasy, heroină, o seră cu plante de cânepă şi plante uscate de cânepă.

Concomitent, au fost depistate şi ridicate 3 arme de foc deţinute ilegal, peste 200 de cartuşe de luptă şi peste jumătate de milion de lei.

Potrivit estimărilor efectuate de poliţişti, valoarea totală a drogurilor sechestrate până la moment se cifrează la circa 8,5 milioane de lei.

Fluxul de știri
0