Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În Chișinău a apărut un nou sens giratoriu

© Facebook / INPSens giratoriu de la intersecția străzilor Lunca Bâcului - Uzinelor și Industrială din municipiul Chișinău
Sens giratoriu de la intersecția străzilor Lunca Bâcului - Uzinelor și Industrială din municipiul Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Inspectoratul General de Patrulare îi atenționează pe conducătorii auto că în Capitală a fost amenajat un nou sens giratoriu.

CHIȘINĂU, 8 nov — Sputnik. Marți au fost finalizate lucrările de amenajare a sensului giratoriu de la intersecția străzilor Lunca Bâcului — Uzinelor și Industrială din municipiul Chișinău.

Автомобильная пробка - Sputnik Moldova
Trafic sistat pe mai multe străzi din Capitală, până la sfârșitul anului

INP subliniază că în această intersecție au fost instalate mai multe declinatoare cu elemente reflectorizante, pentru a fi deosebite mai bine benzile de circulație.

Potrivit Poliției, modificările ce au fost făcute au scopul de a fluidiza traficul rutier și asigura securitatea participanților la trafic.

INP menționează că siguranța circulației rutiere reprezintă un element de bază al confortului cotidian al oricărei societăți modern.

Fluxul de știri
0