Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O femeie a început să țipe, iar avionul a aterizat de urgență - detalii aici

© Sputnik / Максим Богодвид / Accesați arhiva multimediaUn avion pe pista de decolare a unui aeroport, imagine din arhivă
Un avion pe pista de decolare a unui aeroport, imagine din arhivă - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
La un moment dat, în timpul zborului, o femeie a început să țipe și să-și lovească soțul, iar piloții au fost nevoiți să conducă aeronava spre cel mai apropiat aeroport pentru o aterizare de urgență

CHIȘINĂU, 8 nov — Sputnik. Cazul a avut loc recent, în timpul unui zbor cu un avion al companiei Qatar Airways, relatează Sky News.

Soțul femeii care a provocat aterizarea de urgență adormise în timpul zborului, iar ea a lat smartphone-ul acestuia și l-a deblocat, atingându-l degetul partenerului. Examinând discuțiile din telefon, femeia a ajuns la concluzia că soțul o înșală. Atunci ea a început să țipe și l-a luat la bătaie pe bărbat.

Самолет - Sputnik Moldova
Accidente
Un avion din Moldova era cât pe ce să se prăbușească la aterizarea în Roma-VIDEO

Toate încercările membrilor echipajului și ale pasagerilor de a o liniști au fost zădarnice. Atunci piloții au hotărât că cel mai bine e să aterizeze înainte de destinație. Nava a fost condusă spre aeroportul din orașul Chennai din sudul Indiei.

La aterizare cei doi soți și copilul lor au fost dați jos din avion, după care acesta și-a continuat zborul.

Conducerea aeroportului din Chennai a constatat că femeia bătăușă era în stare de ebrietate. Cei trei și-au continuat călătoria ulterior, când femeia și-a revenit și a fost lăsată să urce într-un alt avion.

Fluxul de știri
0