Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Rușinos: Trei hoți de la Stăuceni și-au făcut de cap în Capitală - detalii

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii oferă detalii privind cazul infractorilor de la Stăuceni care și-au făcut de cap în Capitală

CHIȘINĂU, 7 nov — Sputnik. Poliţiştii sectorului Râşcani din Capitală au demascat activitatea criminală a trei persoane implicate într-un șir de furturi în perimetrul Capitalei. Aceştia furau cărucioare pentru copii, biciclete și trotinete. Este vorba de doi bărbați de 22 şi 24 de ani şi soţia de 22 de ani a unuia dintre cei doi, domiciliați în comuna Stăuceni.

Potrivit Poliției, aceştia ar fi comis cel puţin 15 furturi de acest gen în municipiul Chișinău. Bunurile furate erau vândute imediat la preţuri simbolice unor intermediari. În cadrul interogatoriului, făptașii şi-au recunoscut vina.

Suspecții au fost surprinși de camerele de supraveghere, în timp ce furau câteva trotinete și un cărucior pentru copii dintr-un bloc de locuit. O parte din bunurile furate au fost depistate la domiciliul unuia dintre bănuiţi. Acestea au fost ridicate și urmează să fie reîntoarse proprietarilor.

Bărbații au fost reţinuți pentru 72 de ore, iar femeia este cercetată în stare de libertate întrucât îngrijește de un copil. Aceștia riscă pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 2 până la 6 ani.

Fluxul de știri
0