Satan există și viețuiește în străfundurile solului texan!

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Nu este o știre de Halloween, nici o cacialma, ci o problemă de care se preocupă la modul cel mai serios savanții Universitații din Austin (Texas)

CHIȘINĂU, 7 nov — Sputnik. Misterioasa ființă are o denumire științifică, Satan eurystomus (ceea ce în latină înseamnă Satan cu gura mare), dar și o încadrare zoomorfologică în specia peștilor. A fost descoperită la mijlocul secolului trecut pentru ca din 1984 încoace să evite orice contact cu cercetătorii. Acum savanții din Austin au reînceput căutarea dispărutului în unul din arealele lui de existență — apele subterane ale statului Texas, transmite Sputnik France.

”Locuitorii orașului San Antonio nici nu bănuiesc că Satan ar putea să fie chiar sub ei”, a declarat ihtiologul Den Hendrickson.

Rarisimul pește, din câte s-a aflat anterior, totalizează până la 13 cm cap-coadă, este practic orb, are epiderma translucidă, aripioare minuscule și un cap cartilaginos. Oricum, este un prădător, ceea ce, de rând cu aspectu-i abisal, confirmă întrucâtva numele cu care a fost botezat.

Fluxul de știri
0