Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fost primar al Chișinăului: Prin anumite metode, Silvia Radu va deveni primar

© SputnikSilvia Radu
Silvia Radu - Sputnik Moldova
Abonare
La următoarele alegeri locale generale, Silvia Radu, prin anumite metode, va avea toate voturile necesare pentru a deveni primar, susține un fost primar aș Capitalei

CHIȘINĂU, 6 nov — Sputnik. Fostul primar general al Capitalei Serafim Urecheanu a declarat, luni, în studioul Sputnik Moldova, că Silvia Radu, numită azi în funcția de primar general interimar, are toate șansele să ajungă primarul general ales al Chișinăului, dacă nu va obosi până atunci.

ședința primăriei заседание примэрии Chirtoacă Киртоакэ - Sputnik Moldova
Politică
Vezi imagini din biroul lui Chirtoacă, din care sunt scoase lucrurile acestuia

Mai mult, Urecheanu s-a arătat convins că Radu, „prin anumite metode", va obține voturile necesare ca să devină primar la următoarele alegeri locale.

Totodată, fostul edil a subliniat că funcția respectivă este una epuizantă, iar pentru a rezista primarul are nevoie de adjuncți competenți.

Comentând rocada care s-a produs luni în administrația Capitalei, când viceprimarul Nistor Grozavu a renunțat la interimat și în locul acestuia a fost numită Silvia Radu, proaspăt desemnată viceprimar, Urecheanu a spus că „acest exercițiu a fost făcut pentru a atinge anume acest obiectiv (ca Silvia Radu să poată deveni la următoarele alegeri primar ales — n.n.)".

Urecheanu a mai opinat că Radu are în Chișinău un rating destul de pozitiv. El speră ca ea să nu și-l piardă în timpul exercitării funcției de primar general interimar.

Fluxul de știri
0