Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Șoc în America! Zeci de persoane ucise într-o biserică din Texas

© AP Photo / KSAT via AP / Emergency personnel respond to a fatal shooting at a Baptist church in Sutherland Springs, Texas, Sunday, Nov. 5, 2017. (
Emergency personnel respond to a fatal shooting at a Baptist church in Sutherland Springs, Texas, Sunday, Nov. 5, 2017. ( - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Cel mai cumplit atentat din ultima perioadă, cel puțin 26 de americani au fost uciși în timp ce se rugau în biserică

BUCUREȘTI, 6 nov — Sputnik, D.D. "Dumnezeu fie cu oamenii din Sutherland Springs, Texas", a scris pe contul său de Twitter președintele Donald Trump, aflat în unul dintre cele mai importante turnee diplomatice, în Extremul Orient. Președintele american a cerut ca drapelele să fie coborâte în bernă până la data de 9 noiembrie.

Mesajul președintelui se adresează unei Americi șocate de tragedia care a avut loc ieri seară, când un individ a intrat într-o biserică și a tras în cei prezenți cu o armă automat.

"Am auzit circa 20 de împușcături în succesiune rapidă, în timpul slujbei",a declarat un martor. Până la ora actuală, datele indică 26 de morți și 24 de răniți. Tragedia s-a petrecut într-o biserică baptistă din Sutherland Springs, la 45 km sud-est de cunoscutul oraș San Antonio din Texas.

© REUTERS / Mohammad Khursheed / Atac armat în Texas
Atac armat în Texas - Sputnik Moldova
Atac armat în Texas

Ucigașul a fost lichidat, deocamdată nu a fost precizată identitatea acestuia, potrivit poliției, a informat presa locală.

"FBI și forțele de ordine sunt la fața locului. Monitorizez situația din Japonia", a precizat președintele Trump în mesajul său.

Date oficiale arată că în SUA mor anual circa 33.000 de persoane din cauza armelor de foc. Prin comparație, războiul din Donbass a făcut în patru ani mai puțin de 12.000 de victime, în ciuda utilizării armelor grele.

Fluxul de știri
0