Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Prăpăd în aceste momente, în biroul lui Dorin Chirtoacă - detalii incendiare

© Photo : Privesc.euDorin Chirtoacă
Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Abonare
Astăzi, potrivit unor surse din Primăria Capitalei, citate de liberali, ar fi avut loc o intervenție fulgerătoare în biroul primarului general suspendat al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, care ar fi începutul „prohodului juridico-politic" al acestuia

CHIȘINĂU, 6 nov — Sputnik. Luni fostul ministru al Mediului, liberalul Valeriu Munteanu a făcut publică o postare plină de acuzații în adresa noului viceprimar al Capitalei și primar interimar, Silvia Radu.

ședința primăriei заседание примэрии Chirtoacă Киртоакэ - Sputnik Moldova
Politică
Vezi imagini din biroul lui Chirtoacă, din care sunt scoase lucrurile acestuia

Sursele lui Munteanu i-ar fi comunicat acestuia că Silvia Radu, în aceste momente, ar fi inițiat „curățarea" biroului lui Dorin Chirtoacă (care este încă primarul ales al Chișinăului) de lucrurile pe care le are acolo edilul Capitalei".

Mai mult, fostul ministru a califică drept „abuzivă" instalarea în funcția de primar general interimar a Silviei Radu.

El a mai scris că unele forțe din primărie deja „îl „prohodesc" politico-juridic pe Chirtoacă, fără să i se respecte dreptul la prezumția nevinovăției și la legitima apărare, consfințite de Legea Supremă".

Fluxul de știri
0