Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șocant: Tânără bătută, violată și filmată într-o grădiniță din Ialoveni – VIDEO

© Pixabay / PexelsViolență
Violență - Sputnik Moldova
Abonare
O tânără de 17 ani din Cărbuna, Ialoveni, a fost filmată cum este bătută, dezbrăcată și, probabil, violată.

CHIȘINĂU, 5 nov — Sputnik. Pe youtube a fost publicat un film care prezintă o scenă terifiantă în care o tânără de doar 17 ani este abuzată, bătută și probabil violată.

Autorul postării, Telegraph Moldova, scrie că o adolescentă de 17 ani se află în stare de șoc, după ce un grup de tineri au agresat-o verbal și fizic în grădinița din satul Cărbuna, raionul Ialoveni.

Din imaginile video care au fost transmise redacției Telegraph Moldova de către o tânără ce s-a prezentat drept prietenă a victimei, se vede foarte clar cum adolescenta de 17 ani este agresată fizic de mai multe persoane. Apoi tânăra a fost impusă să se dezbrace în pielea goală și probabil a fost agresată sexual. Actul de violență fără precedent în țara noastră s-ar fi iscat din cauza unor bijuterii. Agresorii cred și o acuză pe victimă că le-ar fi furat, chiar dacă aceasta, plină de vânătăi și lacrimi, se jura că nu le-a luat.

Alte mass-media anunță că poliția s-ar fi sesizat deja în acest caz. Șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției Gheorghe Cavcaliuc a declarat că pe acest caza fost inițiată o cauză penală, iar autorii acestui act terifiant de violență riscă să stea mulți ani după gratii.

În același timp, acum victima este în stare de șoc și medicii și psihologii îi acordă îngrijirile necesare.

Fluxul de știri
0