Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliția dă detalii în cazul băiatului de 11 ani călcat de un compactor de asfalt

© Photo : ADMINISTRAȚIA DE STAT A DRUMURILORРемонт автодороги
Ремонт автодороги - Sputnik Moldova
Abonare
Tragedie în raionul Criuleni - un băiat de 11 ani a fost călcat de un compactor de asfalt

CHIȘINĂU, 3 nov — Sputnik. Un băiat de 11 ani din satul Drăsliceni și-a pierdut viața după ce a fost călcat de un compactor de asfalt. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliție, Diana Maxim. Potrivit acesteia, tragedia s-a produs în prima parte a zilei de vineri.

”Băiatul împreună cu doi prieteni au pătruns pe șantier unde ude aveau loc lucrări de reparație a drumului. Șoferul compactorului de asfalt nu a observat copilul din cauza unghiului de vizibilitate redus. Doar atunci când a simțit un obstacol a oprit mașina și, ocolind-o, a văzut corpul neînsuflețit al băiatului”, a declarat Diana Maxim.

Ea a menționat că la fața locului s-au deplasat o echipă de la Urgență, poliția și procurorii.

Baltimoren levottomuudet - Sputnik Moldova
Accidente
Tragedie într-un sat din raionul Criuleni: Salvatorii au ajuns prea târziu

”Medicii au constatat decesul copilului. Bărbatul de 68 de ani, care se afla la volanul compactorului de asfalt este cercetat penal pentru lipsirea de viață din imprudență. Polițiștii și procurorii urmează să cerceteze cum a pătruns copilul pe șantier”, a subliniat Maxim.

Ea a mai menționat că prietenii băiatului decedat au povestit că au decis împreună să se joace pe stadion, care era însă închis pentru efectuarea lucrărilor de reparații. Copii care au fost martorii acestei tragedii urmează să primească asistență psihologică.

”Băiatul care a murit a împlinit 11 ani în luna martie a acestui an. Copilul nu era dintr-o familie social-vulnerabilă și nu se afla în vizorul poliției”, a mai precizat ofițerul de presă al IGP.

Fluxul de știri
0