Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Crimă odioasă la Chișinău, presupusul ucigaș are doar 14 ani - detalii (VIDEO)

© Sputnik / Владимир Песня / Accesați arhiva multimediaScenă de omor
Scenă de omor - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția Capitalei a anunțat cu puțin timp în urmă că a descoperit cadavrul victimei într-un parc din sectorul Râșcani, iar cea care ar fi comis crima a omorât „pentru o datorie"

CHIȘINĂU, 3 nov — Sputnik. Poliția Capitalei a fost alertată în seara zilei de 14 septembrie curent de câteva persoane care au depistat cadavrul unei tinere într-un parc din sectorul Râșcani al municipiului Chișinău.

La fața locului s-a deplasat un echipaj operativ de la inspectoratului de sector, medicul legist şi un reprezentant al Oficiului Procuraturii din sectorul Râşcani.

Cadavrul victimei se afla deja în stare de putrefacție. Acesta a fost transportat la Centrul de Medicină Legală pentru fi supus expertizei. Dar constatarea preliminară a medicului legist a fost că decesul a survenit în urma unor lovituri puternice și asfixierii.

Investigațiile ample efectuate de oamenii legii au stabilit că omorul tinerei ar fi fost comis de către o minoră în vârstă de 14 ani, originară din raionul Străşeni.

Poliția Capitalei a stabilit în urma acțiunilor procesual-penale că anume ea ar fi maltratat fizic victima şi ar fi asfixiat-o. Motivul ar fi o datorie financiară. Victima avea tot 14 ani și locuia în Capitalei.

Minora de 14 ani din Strășeni, bănuită de comiterea omorului, a fost arestată pe un termen de 30 de zile. Procurorii îi incriminează infracțiunea de omor intenționat. Dacă vinovăția acesteia va fi demonstrată în judecată, ea ar putea fi condamnată la închisoare pe un termen de la 10 ani până la 15 ani.

Fluxul de știri
0