Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Mesajul lui Muhametșin cu prilejul Zilei Unității Naționale a Rusiei

© Sputnik / Miroslav RotariВторой форум Славянских университетов стран СНГ
Второй форум Славянских университетов стран СНГ - Sputnik Moldova
Abonare
Ambasadorul Rusiei în Republica Moldova le-a transmis conaționalilor său un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Unității Naționale a Rusiei

CHIȘINĂU, 3 nov — Sputnik. Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametșin, le-a transmis un mesaj de felicitare conaționalilor lui cu prilejul Zilei Unității Naționale a Rusiei.

”Stimați compatrioți, dragi cetățeni ai Rusiei, ziua de 4 noiembrie simbolizează devotamentul poporului rus multinațional față de Patrie. Această zi reprezintă un simbol luminos al salvării Patriei de neînțelegeri, conflicte interne, război fratricid, ipocrizie și lăcomie. Veacuri la rând, patriotismul și dragostea față de glie a consolidat țara noastră multinațională”, a declarat ambasadorul în mesajul său felicitare.

Excelența sa a subliniat importanța apărării cu sfințenie a propriilor tradiții și interese naționale fără de care țara nu poate avea viitor.

”Nicio amenințare nu ne va determina să renunțăm la valorile și idealurile noastre. Acest lucru reflectă în deplină măsură esența spiritului poporului nostru, care a năzuit întotdeauna spre dreptate și adevăr”, a subliniat Muhametșin, urându-le tuturor unitate și prosperitate.

Fluxul de știri
0