Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

De ce merge Dodon în vizită la Papa de la Roma

© Sputnik / Miroslav RotariПрезидент Игорь Додон
Президент Игорь Додон - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului întreprinde o vizită de lucru în Italia, având programate mai multe întrevederi cu înalți demnitari de stat

CHIȘUNĂU, 3 nov — Sputnik. Președintele țării, Igor Dodon, a plecat într-o vizită de lucru în Italia, urmând să se întâlnească inclusiv cu Suveranul Pontif, Sanctitatea Sa Papa Francisc.

Dodon a precizat pe pagina sa de facebook că va avea în Italia mai multe întrevederi cu înalți demnitari de stat.

"Întreprind o vizită de lucru în Italia, în cadrul căreia Agenda vizitei este complexă și include întrevederea cu Suveranul Pontif, Sanctitatea Sa Papa Francisc, cu Secretarul de Stat al Sfîntului Scaun, Cardinalul Pietro Parolin, președintele Republicii Italiene, Sergio Mattarella, cu alți oficiali de rang înalt, precum și diaspora moldoveneasca", a scris Dodon.

Șeful statului și-a exprimat speranța într-un "dialog constructiv care va dinamiza relațiile de parteneriat între statele noastre și va consolida cooperarea moldo-italiană în mai multe domenii de interes comun".

Fluxul de știri
0