Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ardezianu vrea proces cu ușile închise. Ce are de ascuns artistul? – DETALII

© Facebook / Ricky ArdezianuRicky Ardezianu
Ricky Ardezianu - Sputnik Moldova
Abonare
Procurorii au declarat pentru presa locală că dosarul interpretului de muzică ușoară Ricky Ardezianu a ajuns pe masa magistraților și, într-o săptămână, va fi examinat în instanță.

CHIŞINĂU, 03 nov — Sputnik. În data de 14 noiembrie, interpretul Ricky Ardezianu se va înfățișa la prima ședință de judecată în dosarul în care a fost anchetat pentru trafic de persoane. Anunțul a fost făcut pentru Unimedia de procurorul de caz Carolina Lupașcu. Ea a mai precizat că artistul a cerut ca ședința să se desfășoare cu ușile închise, ceea ce înseamnă că, dacă magistrații vor satisface solicitarea lui Ardezianu, presa nu va putea asista la proces.

Până în acest moment, procurorii nu au dat detalii pe acest dosar, decât că Ardezianu este acuzat de proxenetism. Dar, din informațiile care au apărut în presă și pe rețelele de socializare, putem conchide că Ricky Ardezianu ar fi implicat sau este bănuit că ar fi implicat în acțiuni de trafic de persoane în scop de prostituție.

În luna iulie, unul dintre prietenii interpretului Ricky Ardezianu, și anume Vitalie Lisnic, a dat detalii pe facebook despre cazul de trafic de persoane ce îi este încriminat artistului de către autorități.

Vitalie Lisnic afirmă că Ricky Ardezianu a fost prins cu ceva ce este "de râsul găinilor". Și anume, potrivit lui Lisnic, el a fost reținut pentru că "le-a găsit de lucru la niște fete".

Lisnic deplânge și situația lui Ardezianu, dar și a fetelor racolate de acesta, care urmau să meargă să practice prostituția în Italia. "Bani buni ar fi putut aduce fetele în țară", spune Lisnic.

Întrebat fiind de un alt internaut cât urma să primească fetele racolate de Ardezianu, Lisnic afirmă că aproximativ 50 de euro pentru un act sexual: "Cineva mi-a spus că în Italia e 50 euro pe băț".

Întrebat dacă anume Ardezianu le-a propus fetelor de lucru în Italia, Lisnic spune că mai degrabă acesta le-a recomandat unui intermediar din Italia: "Mi se pare că el le-a găsit un intermediar".

Un alt internaut afirmă că a fost ridicat de poliție și intermediarul italian pe care l-a găsit Ardezianu în Italia pentru fetele din Republica Moldova.

Fluxul de știri
0