Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un tânăr a fost lovit de un microbuz pe o trecere de pietoni în Chișinău – VIDEO

© Sputnik / Rodion ProcaAccident ДТП
Accident ДТП - Sputnik Moldova
Abonare
După ce a fost lovit, tânărul a încercat să se ridice, dar a căzut din nou pe șosea, de el s-au apropiat mai mulți trecători care i-au acordat primul ajutor

CHIȘINĂU, 1 nov – Sputnik. Un tânăr de 29 de ani a fost grav rănit la picior după ce a fost lovit de un microbuz de pe ruta 120 în timp ce traversa strada regulamentar, pe o trecere de pietoni. 

Incidentul a avut loc pe strada Ismail din Chișinău. Tânărul era deja la mijlocul trecerii de pietoni când peste el a trecut microbuzul, la volanul căruia se afla un bărbat de 40 de ani. 

După ce a fost lovit, tânărul a încercat să se ridice, dar a căzut din nou pe șosea. De el s-au apropiat mai mulți trecători care i-au acordat primul ajutor. 

Poliția Capitalei a publicat imagini video cu momentul impactului:

Victima a fost transportată la spital cu multiple fracturi la picior, iar şoferul a fost condus la sediul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău pentru audieri. El a fost reţinut pe un termen de 72 de ore. După  expirarea termenului respectiv instanţa i-a aplicat măsura de reprimare sub formă de control judiciar.

Șoferul este cercetat penal pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 13 mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 3 ani cu sau fără privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 2 ani.

Fluxul de știri
0