Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Atac terorist în New York, opt oameni au murit

© REUTERS / Brendan McDermidMultiple bikes are crushed along a bike path in lower Manhattan in New York, NY, U.S., October 31, 2017.
Multiple bikes are crushed along a bike path in lower Manhattan in New York, NY, U.S., October 31, 2017. - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Atacatorul a intrat cu o dubă în mulţimea aflată pe o pistă de biciclete

CHIŞINĂU, 1 nov — Sputnik. Un bărbat a intrat cu maşina în mulţime, marţi seara, la New York, lovind mai multe persoane aflate pe pista de biciclete.

Până la această oră, autorităţile au anunţat despre opt oameni decedaţi şi 12 răniţi. Poliţia din New York a confirmat oficial că este vorba de un atac terorist.

Atacatorul a fost reţinut. Potrivit digi24, acesta are 29 de ani şi ar fi originar din Uzbekistan., dar se află în SUA din 2010.

Într-o primă reacţie pe Twitter, preşedintele american Donald Trump a scris că este vorba iarăşi de un atac din partea unui om bolnav. „NU ÎN SUA!", a mai adăugat el.

Fluxul de știri
0