Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Detalii șocante în cazul omorului din Cahul. Iată cine este făptașul – FOTO

© Sputnik / Алексей Куденко / Accesați arhiva multimediaLucrători la o morgă, imagine din arhivă
Lucrători la o morgă, imagine din arhivă - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a fost lovit cu mașina sâmbătă, în orașul Cahul. În urma traumatismelor, victima a decedat, iar făptașul a fugit de la locul crimei fără ca să-i acorde primul ajutor medical. Acum poliția a pus mâna pe el.

CHIȘINĂU, 30 oct — Sputnik. Sâmbătă seara, în jurul orei 19:00, pe strada Vasile Alecsandri din orașul Cahul, șoferul unui autoturism de model „Ford" a lovit un bărbat de 55 de ani. Șoferul vinovat a părăsit locul accidentului, iar la scurt timp victima a decedat la locul accidentului, în urma traumatismelor obținute.

Ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare (INP) au reacționat prompt şi au întreprins măsurile necesare pentru identificarea șoferului vinovat de accident. Ulterior, aproximativ la ora 23:00, inspectorii de patrulare au depistat automobilul acestuia în propria curte, care avea semne evidente de implicare în accident rutier.

Angajații Inspectoratului Național de Patrulare au stabilit că la volanul mașinii se afla un bărbat de 50 de ani. Acesta a recunoscut că a lovit un cetățean, după care a fugit de la fața locului. De asemenea, oamenii legii presupun că, în timpul comiterii accidentului, șoferul se afla în stare de ebrietate. Rezultatele expertizei efectuate de angajații Dispensarului Narcologic urmează să facă lumină în acest aspect. La moment, suspectul este reținut și urmează să fie documentat conform legislației în vigoare.

Fluxul de știri
0