Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Chirtoacă este disperat: I-au furat până și asta

© Facebook / Dorin ChirtoacăDorin Chirtoacă
Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul suspendat al Capitalei, liberalul Dorin Chirtoacă, a reacționat printr-o postare lungă pe Facebook la decizia autorităților de a muta târgul de Crăciun în acest an din Piața Marii Adunări naționale pe strada 31 August 1989

CHIȘINĂU, 30 oct — Sputnik. Lui Chirtoacă i-au furat sărbătorile de iarnă. Primarul aflat în arest la domiciliu și-a amintit cum, în anii precedenți, administrația Capitalei a avut probleme cu guvernarea comunistă, care „în anul 2007 a furat bradul", iar „în 2008 l-a arestat".

Potrivit lui Chirtoacă, problemele nu s-au terminat însă odată cu plecarea comuniștilor de la guvernare.

„După 10 ani, în 2017 „democrații" de azi îl lasă in PMAN, dar îl izolează, îl pun într-un fel de arest în Piață, iau sărbătoarea și oamenii din jurul său și, la indicație, îl "deportează" in spate, la ceafa Guvernului" — astfel a comentat Chirtoacă intenția autorităților de a schimba locul unde, în mod obișnuit, este amplasat în Chișinău principalul pom de Crăciun.

Liberalul crede că bradul din acest an va fi unul „electoral".

În anii precedenți, administrația Capitalei, în frunte cu Dorin Chirtoacă, a fost criticată dur și luată peste picior din cauza brazilor strâmbi aduși cu ocazia sărbătorilor de iarnă în centrul municipiului.

Fluxul de știri
0