Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce promisiune a făcut noul atașat militar al Italiei în Moldova

© Ministerul ApărăriiAmbasadoarea Italiei în Republica Moldova, Valeria Biagiotti, care l-a prezentat pe noul atașat italian în tara noastră, colonelul Andrea Tiveron
Ambasadoarea Italiei în Republica Moldova, Valeria Biagiotti, care l-a prezentat pe noul atașat italian în tara noastră, colonelul Andrea Tiveron - Sputnik Moldova
Abonare
După ce Franța a trimis recent un nou atașat militar în Republica Moldova, a urmat o decizie similară a statului italian

CHIȘINĂU, 30 oct — Sputnik. Luni, secretarul de Stat al Ministerului Apărării, Aurel Fondos, a avut o întrevedere cu ambasadoarea Italiei în Republica Moldova, Valeria Biagiotti, care l-a prezentat pe noul atașat italian în tara noastră, colonelul Andrea Tiveron, anunță serviciul de presă al Ministerului Apărării.

Discuțiile în cadrul întâlnirii au vizat cooperarea militară dintre Republica Moldova şi Italia, situaţia regională, documentele strategice în domeniul apărării, dar şi alte subiecte de interes comun.

Aurel Fondos l-a felicitat pe colonelul Andrea Tiveron şi s-a arătat convins că numirea sa va intensifica cooperarea militară între Armata Naţională şi cea a Italiei.

La rândul său, colonelul Andrea Tiveron a menţionat că va depune eforturi pentru implementarea unor proiecte noi de perspectivă, benefice pentru ambele armate şi va sprijini orice iniţiativă de colaborare dintre cele două instituții de apărare.

Fluxul de știri
0