Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

La un pas de moarte: Poliția a prins 40 de șoferi care și-au permis asta

© Sputnik / Vladimir PolusatovPoliție
Poliție - Sputnik Moldova
Abonare
În acest week-end angajații Inspectoratului Național de Patrulare au avut de a face cu peste 1200 de șoferi care au neglijat Regulamentul Circulației Rutiere (RCR), dintre aceștia 40 făcându-se vinovați de încălcări grave

CHIȘINĂU, 30 oct — Sputnik. Inspectoratul Național de Patrulare a anunțat că, în acest week-end, pe întreg teritoriul țării, au avut loc peste 1200 de încălcări ale RCR.

INP subliniază că în zilele de odihnă oamenii legii au desfășurat pe întreg teritoriul țării acțiuni de depistare a șoferilor care încalcă regulile de circulație.

„Printre cele mai grave încălcări comise de conducătorii auto se numără depășirea vitezei și condusul în stare de ebrietate. Astfel, 364 de conducători au fost trași pe dreapta pentru că au depășit limita de viteză stabilită prin lege. Mai grav, 40 de șoferi au fost depistați conducând automobilul în stare de ebrietate, punându-și atât viața proprie în pericol, cât şi a celor din jur", informează INP.

Fluxul de știri
0