Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șoferii din Chișinău în alertă - vezi ultima indicație a ministrului de Interne

© Sputnik / Rodion ProcaPolițist
Polițist - Sputnik Moldova
Abonare
Zeci de conducători auto din Capitală au rămas în mod neașteptat în această dimineață fără plăcuțele de înmatriculare de la mașini ori s-au ales cu procese verbale, iar motivul pentru care s-au activizat polițiștii i-a lăsat pe oameni într-o mare derută

CHIȘINĂU, 27 oct — Sputnik. În aceste ore, un echipaj al Poliției împarte amenzi și scoate fără milă plăcuțele de înmatriculare de la automobilele parcate pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Operațiunea a început în perimetrul bulevardului central, între intersecția cu strada Mihai Viteazul și sensul giratoriu de lângă universitatea de stat „Ion Creangă".

„Este indicația ministrului Afacerilor Interne", a spus franc unul dintre polițiști, care a fost rugat de reporterii Sputnik să explice ce se întâmplă.

Reporterii au întrebat ce trebuie să facă câteva sute de oameni care lucrează în clădirile din preajmă și unde să-și parcheze mașinile, dacă alt loc de parcare decât banda din dreapta a carosabilului nu ai cum să găsești.

Polițiștii au explicat astfel situația: „este instalat indicatorul rutier care interzice parcarea în acest loc, nu noi l-am pus acolo, iar oamenii parchează astfel încât ocupă două benzi, creând probleme mari în special pentru circulația troleibuzelor".

Oamenii legii ne-au mai recomandat să fim atenți la indicatoarele rutiere și să nu parcăm în locurile interzise.

Fluxul de știri
0