Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Un cunoscut politolog rus, oprit pe Aeroportul Chișinău

© Sputnik / Александр Вильф / Accesați arhiva multimediaМихаил Делягин
Михаил Делягин - Sputnik Moldova
Abonare
Directorului Institutului pentru problemele globalizării din Rusia i-a fost interzis accesul în Republica Moldova - informația a fost confirmată de serviciul de presă al Poliției de Frontieră

CHIȘINĂU, 27 oct — Sputnik. Directorul Institutului pentru problemele globalizării din Rusia, Mihail Deleaghin, urma să participe la Chișinău la o conferință internațională consacrată marcării a 100 de ani de la Revoluția din octombrie. Acestuia i-a fost interzis însă accesul în Republica Moldova. Serviciul de presă al Poliției de Frontieră a confirmat informația.

"Pe numele lui Mihaul Deleaghin este aplicată o interdicție. Nu vă pot spune pentru ce perioadă și care sunt motivele aplicării acestei măsuri deoarece această informație este confidențială", a comunicat un angajat al serviciului de presă.

Anterior, autoritățile moldovene au interzis accesul mai multor jurnaliști ruși pe teritoriul țării. Astfel, nu a fost lăsat să intre în Moldova reporterul de la RIA Novosti Timur Hursandov, reprezentanții posturilor de televiziune NTV, REN TV, Life News și alții. De asemenea, în iulie curent, pe aeroportul din Chișinău a fost oprit un grup de artiști din Rusia care urmau să participe la acțiunile dedicate marcării a 25 de ani de la operațiunea de menținere a păcii pe Nistru.

Fluxul de știri
0