Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dan Bălan: La București guvernul a dorit reunirea noastră

© Sputnik / Алексей Даничев /  / Accesați arhiva multimediaГуляния выпускников в Санкт-Петербурге
Гуляния выпускников в Санкт-Петербурге - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Cunoscutul interpret din Republica Moldova Dan Balan a vorbit într-un interviu acordat mediilor de informare din Rusia despre probabilitatea reunirii formației „O-Zone”

CHIȘINĂU, 26 oct — Sputnik, Ion Burzum. Interpretul și compozitorul din Moldova Dan Balan a recunoscut că la București a fost rugat să reunească formația „O-Zone". Ce-i drept, pentru o singură zi.

Vera Brejneva - Sputnik Moldova
Societate
Dan Bălan și rusoaica Vera Brejnev: Scene erotice și un mare succes pe youtube

„Anul acesta, după o perioadă de 12 ani, de Ziua Europei, în mai, la București, guvernul ne-a rugat foarte mult ca să ne reunim pentru o zi. Însă proiectele comune nu mai prezintă deja interes pentru noi. Multe s-au schimbat de atunci. Fanii noștri s-au maturizat, eu am istoria mea, băieții o au pe a lor. Dacă ni s-ar fi propus să organizăm un mare turneu împreună, poate că am fi fost de acord. Eu interpretez în concertele mele câteva hituri „O-Zone", a spus Balan în interviul pentru ”Komsomolskaia Pravda”.

Interpretul a mai comunicat că a înregistrat un album cu orchestra simfonică din România. Deocamdată însă nu știe când va fi lansat acesta.

Trupa „O-Zone", liderul căreia a fost Dan Balan, a ajuns cunoscută la nivel internațional după lansarea piesei „Dragostea din tei", care a devenit un adevărat hit acum aproape douăzeci de ani. Refrenul „nu mă, nu mă iei" era intonat de melomanii din întreaga lume.

Apropo, în ajunul concertului de la București, „O-Zone" s-a reunit totuși la Chișinău.

 

Fluxul de știri
0