Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Andre Rieu, amendat din cauza minorilor români! E implicat și Gherghe Zamfir!

© Photo : Facebook / André RieuAndré Rieu
André Rieu - Sputnik Moldova
Abonare
Acuzație absurdă a instanței, Andre Rieu ar da vina pe celebrul Gheorghe Zamfir pentru incident

CHIȘINĂU, 27 oct — Sputnik. "Casa de producție a muzicianului olandez a contestat în fața magistraților Tribunalului Roermond amenda de peste o sută de mii de euro aplicată de Inspecția olandeză a Muncii pe motiv că ar fi pus copii minori să muncească", scrie Gazeta Românească, portalul de știri al românilor din diaspora.

Acțiunea în instanță s-a petrecut în datade 24 octombrie și se referă la o amendă primită de André Rieu în urma apariției în șapte din concertele sale din 2015 a unor cântăreți la nai minori. Copii aparțin grupului marelui naist Gheorghe Zamfir.

© Photo : Captură ecranAnunțul spectoculului incriminat, șters ulterior de pe YouTube
Anunțul spectoculului incriminat, șters ulterior de pe YouTube - Sputnik Moldova
Anunțul spectoculului incriminat, șters ulterior de pe YouTube

Absurdul deciziei instanței constă în faptul că grupul de copii condus de Gheorghe Zamfir a cântat până la miezul nopții, "ori minorii nu au voie să muncească, în acest caz să cânte, decât până la ora 23:00", menționează "Gazeta românească".

De menționat că, în prima instanță, André Rieu a primit o amendă de 233 de mii de euro, redusă ulterior la jumătate. André Rieu susține acum că Gheorghe Zamfir ar fi vinovat de situația creată, deoarece acesta ar fi responsabil de artiștii din grupul său.

Aceiași mici interpreți au făcut parte din spectacolul cu care Andre Rieu a încâtat publicului român la București.

Fluxul de știri
0