Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rogozin, despre focurile de armă trase în geamul apartamentului său

© Sputnik / Мирослав РотарьВице-премьер РФ Д. Рогозин
Вице-премьер РФ Д. Рогозин - Sputnik Moldova
Abonare
Politicianul a reacționat cu ironie la informația din mass-media în legătură cu dosarul penal intentat în urma focurilor de armă care au fost trase în geamul locuinței sale

CHIȘINĂU, 26 oct — Sputnik. Dmitri Rogozin, vicepremierul Rusiei, a comentat incidentul cu focurile de armă care ar fi fost trase în geamul locuinței sale.

Politicianul a comentat cu ironie informațiile apărute în mass-media legat de intentarea unui dosar penal în urma împușcăturilor care au fost trase în geamul locuinței sale, menționează RIA Novosti.

Anterior, o sursă din cadrul organelor de drept a comunicat că poliția a inițiat un dosar penal pentru huliganism după ce o persoană necunoscută ar fi tras focuri de armă în geamul locuinței lui Rogozin. Incidentul s-a produs încă pe 14 octombrie.

Geamul termopan spart fost descoperit pe 14 octombrie de menajera care venise să spele ferestrele în apartamentul vicepremierului Federației Ruse. Ea a anunțat administrația blocului care, la rândul său, i-a informat pe proprietari și pe polițiști. Inițial s-a presupus că geamul a fost spart în urma unor focuri trase dintr-o armă pneumatică, dintr-un apartament de vizavi.

„Iată despre ce scriu! Mai mult nu au despre ce? Citim cu soția și ne amuzăm", a scris Rogozin pe pagina sa de Facebook.

În cele din urmă, experții au constatat că geamul nu a fost spart de gloanțe. Posibil, termopanul a plesnit pentru că era de proastă calitate. Dosarul penal a fost clasat.

Fluxul de știri
0