Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accidentul din Harkov a mai făcut o victimă. A decedat o tânără de 24 de ani

© Sputnik / Евгений ПанасенкоЦерковная свеча
Церковная свеча - Sputnik Moldova
Abonare
Numărul victimelor teribilului accident rutier din Harkov a ajuns la șase, în această dimineață a mai decedat o tânără de 24 de ani

CHIȘINĂU, 26 oct – Sputnik. O tânără de 24 de ani, rănită grav în teribilul accident rutier care a avut loc în seara zilei de 18 octombrie, în orașul ucrainean Harkov, a murit în această dimineață la Spitalul de Urgență din Harkov.

Cinci oameni au fost uciși, iar șase au fost grav răniți în urma acestui accident. Tragedia s-a produs în apropiere de stația de metrou ”Piața Constituției”. O tânără de 20 de ani, aflându-se la volanul unei mașini de marca Lexus, a trecut în viteză la culoarea roșie a semaforului, lovind din plin un Volkswagen Touareg. În urma impactului, Lexus-ul a fost proiectat în pietonii care mergeau pe trotuar.

Potrivit informațiilor prezentate ulterior de procurori, tânăra de 20 era în stare de ebrietate narcotică. Aceasta este fiica unui influent om de afaceri din Ucraina. Tânăra a primit carnet de șofer în anul 2015.

Șoferița a fost plasată în arest preventiv în izolator pe un termen de 60 de zile. Procurorii o acuză de încălcarea regulilor de circulație soldată cu moartea mai multor oameni. Tânăra riscă până la 10 ani de închisoare. 

În spital mai rămân internate cinci victime ale teribilului accident, printre care și o femeie însărcinată care a fost indusă în comă medicamentoasă. Victimele au vârstele cuprinse între 25 și 36 de ani.

Imaginile vă pot afecta emoțional:


Fluxul de știri
0