Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vezi ce au făcut polițiștii din Chișinău cu posesorul unui Porsche (FOTO)

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Accesați arhiva multimediaAutomobil "Porsche Cayenne"
Automobil Porsche Cayenne - Sputnik Moldova
Abonare
Un Porsche a fost surprins și fotografiat în momentul în care era parcat neregulamentar la o stație de troleibuz din Chișinău, după care poliția s-a autosesizat în baza informațiilor de pe rețelele de socializare și a dat, într-un final, de proprietarul automobilului

CHIȘINĂU, 25 oct — Sputnik. Inspectoratul Național de Patrulare a anunțat că s-a autosesizat în baza unei postări pe o rețea de socializare, iar „eroul" principal al cazului ce a ajuns în vizorul oamenilor legii s-a ales cu o amendă usturătoare.

Porsche-ul luxos, parcat în mod sfidător în stația de troleibuz, i-a nemulțumit pe unii trecători, ce au devenit și martori oculari ai evenimentului, care au postat cele văzute pe o rețea de socializare.

„Șoferul a fost identificat și sancționat cu o amendă de 600 de lei și aplicarea a 3 puncte de penalizare", a anunțat INP.

De fapt, amenda de doar 600 de lei s-ar putea să fie o sancțiune neesențială pentru unul care și-a permis un automobil atât de luxos. Probabil, doar punctele de penalizare l-ar putea pune în gardă pe șoferul obraznic, care, judecând după valoarea mașinii, se pare că își poate permite să plătească cu ușurință 600 de lei pentru că a parcat într-o stație de troleibuz.

Fluxul de știri
0