Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Polițiștii au percheziționat o femeie din Cupcini. Incredibil ce au găsit - FOTO

© SputnikЖенщина
Женщина - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
O doamnă din orașul Cupcini a fost pârâtă la poliție că ascunde ceva în casei ei. Inspectoratului de Poliție Edineț a organizat o percheziție, iar ceea ce au găsit în domiciliul unei femei i-a uimit chiar și pe ei – oamenii care poartă arme.

CHIȘINĂU, 25 oct — Sputnik. Ca urmare a unei informații operative și a perchezițiilor autorizate, angajații Inspectoratului de Poliție Edineț au depistat, la domiciliul unei femei din orașul Cupcini, peste 300 de cartușe de calibru diferit, două focoase cu inel pentru grenade, două obiecte asemănătoare cu grenadă de model F-1 și RG-42.

Potrivit politia.md, au mai fost ridicate două plicuri din hârtie cu o masă vegetală uscată, mărunțită, de culoare verde, cu miros specific, o pastilă cu inscripția "BUPRENORFIN Molteni 8 mg".

Femeia locuiește cu fiul acesteia, de 36 de ani, anterior judecat pentru punerea în circulație ilegală a substanțelor narcotice.
Obiectele au fost sigilate conform procedurii şi expediate Centrului tehnico-criminalistic, pentru a fi expertizate în condiții de laborator şi emitere a rezultatelor finale.

În acest caz au fost inițiate două cauze penale pentru punerea în circulație ilegală a drogurilor şi păstrare ilegală de muniţii.

Fluxul de știri
0